Beste doe-het-zelf beveiligingssystemen voor 2023

Hoewel er zeker veel professionele beveiligingssystemen en -diensten zijn om uit te kiezen, heeft niet iedereen het budget voor deze hoogwaardige systemen en abonnementen. Maar ze zijn niet de enige manier om uw huis veilig te houden. Er zijn ook tal van betaalbare doe -het-zelfbeveiligingssystemen die hun eigen voordelen bieden. Ze zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig te installeren zijn, en bij de meeste kunt u camera’s, toetsenborden, toegangssensoren en meer combineren voor een volledig op maat gemaakte beveiligingsconfiguratie die betaalbaar en geoptimaliseerd is voor uw huis. We hebben talloze verschillende opstellingen getest en hieronder de beste doe-het-zelfbeveiligingssystemen op de markt verzameld.

Zoekt u een draadloze camera of kiest u voor een volledig draadloos camerasysteem? Bij Sitcon vindt u verschillende soorten beveiligingscamera’s die draadloos werken. We beschikken over stand-alone draadloze bewakingscamera’s, maar ook draadloze camera sets met een recorder waar het signaal draadloos wordt verzonden. Met de draadloze camera’s van Sitcon kunt u uw woning of bedrijf beveiligen zonder lastige installatie. Draadloze camera’s of een volledig set worden meestal in combinatie met een recorder geleverd.

De beste optie: Sitcon

Wil je weten of doe-het-zelf iets voor jou is? We vergelijken doe-het-zelf versus professioneel geïnstalleerde huisbeveiligingssystemen .

Beste doe-het-zelf beveiligingssystemen

Het Ring Alarm Pro-systeem heeft de doe-het-zelfmarkt voor huisbeveiliging op zijn kop gezet door een Wi-Fi 6 Eero-router in zijn basisapparaat te wikkelen. Dat betekent dat u alle basisbeveiliging krijgt die u mag verwachten van bijvoorbeeld SimpliSafe of Abode, maar u krijgt ook toegang tot allerlei extra functies, waaronder mobiele back-up Wi-Fi in geval van stroomuitval, netwerkbeveiliging monitoring, lokale verwerking en opslag voor al je Ring-apparaten en integratie met Alexa’s Guard Plus-service (op voorwaarde dat je een Echo-speaker of -scherm hebt).

Ring heeft nog steeds een verontrustende geschiedenis als het gaat om zijn privacypraktijken en -beleid , maar de Ring Alarm Pro is onmiskenbaar een van de slimste doe-het-zelfbeveiligingssystemen die ik ooit heb getest, en het is verrassend goed geprijsd in een drukke markt. Het basissysteem met vier ingangssensoren, één bewegingsdetector, één Z-Wave-extender, een toetsenbord en een basisstation kost $ 300, en je kunt à la carte andere apparaten toevoegen voor redelijke prijzen. Lees onze Ring Alarm Pro-recensie .

SimpliSafe Alarmsysteem

SimpliSafe was een van de eerste doe-het-zelfbeveiligingssysteemopties die op de markt kwam en is een redelijk alternatief voor ADT en andere professionele alarmbedrijffirma’s. Dat is voor een groot deel te danken aan de betaalbare kosten van dit huisbeveiligingssysteem en de grote verscheidenheid aan accessoires. SimpliSafe maakt een verscheidenheid aan verschillende starterkits die meestal beginnen bij ongeveer $ 250, en je kunt er nu een kopen voor nog minder dankzij een aantal leuke kortingen.

De indrukwekkende reeks accessoires van SimpliSafe, zoals beveiligingscamera’s voor binnen en buiten, sleutelhanger, extra bewegingssensoren, rookmelder, glasbreuksensor, sirene en solide prestaties voor de prijs, maken het tot ons favoriete doe-het-zelfbeveiligingssysteem voor thuis – als basisbeveiliging alles is wat je wilt ben op zoek naar. Lees onze SimpliSafe Home Security System (2018) recensie .

Wyze Home-bewaking

Wyze Home Monitoring onderscheidt zich door zijn betaalbare prijs. Je hebt een Wyze Sense Hub van $ 30 nodig om te beginnen, of je kunt $ 100 betalen voor een jaar professionele monitoring en het gratis krijgen. Of u kunt elke maand $ 10 betalen, maar u krijgt de Hub niet gratis. Van daaruit kunt u toetsenborden, toegangssensoren, bewegingsdetectoren en meer toevoegen om het systeem te bouwen dat het beste bij uw huis past. Het enige echte nadeel: Wyze heeft geen mobiele back-up in geval van stroom- of internetuitval.

Er is ook een vijfdelige Core Kit beschikbaar voor ongeveer $ 100 op Amazon. Een monitoringabonnement is vereist, maar de kit bevat drie gratis maanden.

Andere doe-het-zelf beveiligingssystemen die we hebben getest
De bovenstaande systemen waren niet de enige doe-het-zelf-opties die we hebben getest. We hebben ook Abode Iota , Cove , Lorex , Frontpoint , Kangaroo en Ring Alarm uitgeprobeerd . Iota was een geweldig beveiligingssysteem, maar het kon niet tippen aan de prijzen van Simplisafe. Frontpoint biedt ondertussen geweldige hardware tegen concurrerende prijzen, maar de maandelijkse monitoringkosten van $ 45 zijn te veel. Cove had gewoon moeite om zich op een significante manier te onderscheiden.

Budgetvriendelijke opties Kangaroo en Ring Alarm konden Wyze niet helemaal uitschakelen. Kangaroo komt bijna overeen met de prijs van Wyze, maar de hardware – vooral de janky deurbelcamera – laat te wensen over. Ondertussen maakt Ring Alarm, hoewel overal veel, deel uit van een bedrijf met een verontrustende geschiedenis als het gaat om politiepartnerschappen . Terwijl Ring Alarm nek-aan-nek is met Wyze, komt Wyze als beste uit de bus, simpelweg omdat het niet alle bagage vervoert die Ring is.

Ten slotte biedt Lorex een lokaal netwerk van aangesloten camera’s, maar het biedt niet de integratie die slimmere systemen bieden voor dezelfde prijs.

Hoe we huisbeveiligingssystemen testen

Praktijktesten vormen de kern van onze evaluaties van alle beveiligingsproducten voor thuis. Kortom, als het gaat om huisbeveiligingssystemen, besteden we speciale aandacht aan de gebruikerservaring, de beloofde functies, betrouwbaarheid en algehele waarde – samen met een paar andere elementen. We testen minimaal een volle week in een echte thuisomgeving. Als je meer wilt lezen over ons beoordelingsproces, bekijk dan ons uitgebreide artikel over hoe we beveiligingssystemen en -services voor thuis testen.

Hoe kies ik het beste doe-het-zelf beveiligingssysteem?

Er zijn een paar overwegingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van het juiste doe-het-zelfbeveiligingssysteem.

Het is duidelijk dat kosten – zowel vooraf voor apparatuur als mogelijke doorlopende abonnementskosten voor monitoring of opslag – een van de belangrijkste factoren zijn bij het kiezen van een thuisbeveiligingsinstallatie. Sommige systemen, zoals het hierboven beschreven Wyze Home Monitoring-systeem, zijn beschikbaar voor minder dan $ 100. Anderen kunnen u $ 200 tot $ 300 of meer terugbrengen, en de prijs kan nog hoger oplopen met elke sensor, camera of alarm die u toevoegt. Een extra complicatie toevoegen aan de vergelijking: veel van deze systemen krijgen het hele jaar door aanzienlijke kortingen.

Over het toevoegen van apparaten gesproken, houd rekening met het aantal gebieden, zoals deuren en ramen, waar u een camera of sensor wilt plaatsen bij het kiezen van een doe-het-zelf beveiligingsset. Sommige doe-het-zelf beveiligingssystemen kunnen worden geleverd met een basis en een of twee sensoren, terwijl andere, zoals de Ring Alarm Pro, worden geleverd met vier sensoren, een bewegingssensor en een bereikvergroter.

Hogere doe-het-zelf-beveiligingssystemen zullen waarschijnlijk worden geleverd met meer apparaten, plus veel handige functies en compatibiliteit met andere slimme apparaten voor thuisgebruik, iets waar u ook rekening mee moet houden bij het kiezen van een doe-het-zelfbeveiligingssysteem. De Ring Alarm Pro, onze topkeuze voor doe-het-zelf-beveiligingssystemen, biedt back-up op mobiele apparaten, lokale verwerking en opslag voor Ring-apparaten en eenvoudige integratie met de Alexa Guard Plus-service.

Ten slotte wilt u opslag- en bewakingsopties voor lokaal versus abonnement overwegen. Een doe-het-zelf Ring-systeem kan bijvoorbeeld een aantal opties voor monitoring en gegevensopslag bieden tegen een extra maandelijks bedrag die niet beschikbaar zijn met andere apparaten. Aan de andere kant, als u liever uw huisbeveiligingssysteem bewaakt en zelf gegevensopslag regelt, kunt u dit met veel apparaten doen zonder extra kosten.

Is het beter om een ​​professionele thuisbeveiligingsservice te hebben dan een doe-het-zelfversie?
Een doe-het-zelfbeveiligingssysteem heeft zeker zijn voordelen, zoals lagere prijzen en eenvoudige zelfinstallatie, maar professionele beveiliging heeft zijn voordelen . Hoewel doe-het-zelfsystemen doorgaans eenvoudig te installeren en in te stellen zijn, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken wanneer een professioneel systeem wordt geïnstalleerd door een ervaren technicus.

Professionele systemen zijn over het algemeen duurder dan doe-het-zelf, maar kunnen gepaard gaan met lagere initiële kosten. Het is mogelijk om gratis of met korting apparatuur en gratis installatie te krijgen met een professioneel systeem, maar houd er rekening mee dat u mogelijk ook een contract voor een of twee jaar moet ondertekenen.

Het ondertekenen van een contract is jammer, maar het niveau van monitoring, ondersteuning en garanties kan de moeite waard zijn. Hoewel doe-het-zelfsystemen vaak alleen garanties, bewakingsopties en technische ondersteuning bieden, zullen professionele services waarschijnlijk een probleemlozere ervaring opleveren – als u bereid bent ervoor te betalen.

Hoeveel kosten doe-het-zelf beveiligingssystemen voor thuis?

Een doe-het-zelf beveiligingssysteem kan € 60 tot € 400 of meer kosten, afhankelijk van het merk en model dat u koopt en waar u het koopt. Het Wyze-thuisbewakingssysteem is bijvoorbeeld van grote waarde voor € 80. Aan de andere kant van het spectrum, SimpliSafe’s 10-delige doe-het-zelfbeveiligingssysteem dat voor €287 op hun website staat – en die prijzen kunnen veel hoger worden als je kiest voor alle toeters en bellen die de service biedt.

Zoals bij elke toevoeging of upgrade aan uw huis, wilt u de kosten en wat u krijgt voor het geld evalueren bij het kiezen van een doe-het-zelf beveiligingssysteem voor uw huis. De kosten van een doe-het-zelfsysteem kunnen gemakkelijk oplopen, maar houd er rekening mee dat het kiezen van een goedkoper systeem dat niet aan uw behoeften voldoet, misschien ook niet de moeite waard is.